All you can eat sushi af høj kvalitet

Hos Mr. Fish Sushi i Haderslev finder du det populære koncept “all you can eat”-sushi. Det betyder, at du som gæst i vores restaurant betaler et engangsbeløb og derefter kan bestille alt den sushi, du kan spise. Det kan stille selv den værste sushisult.

Bestil direkte til bordet

Når du spiser i vores restaurant, bestiller du din all you can eat-sushi fra menukortet. Det er med andre ord op til dig, hvad og hvor meget du har lyst til at spise – prisen er den samme. Når du har bestilt via din iPad ved bordet, vil vores køkken straks gå i gang med at lave din friske sushi, som bliver serveret direkte ved dit bord.

På vores all you can eat sushi menukort finder du mange forskellige slags ruller og retter. Du kan bl.a. bestille:

  • Nigiri
  • Inside/out-rolls
  • Futomaki​
  • Toppet-uramaki
  • Wasabi​

Sushi ad libitum uden madspild

Når du spiser all you can eat sushi i vores restaurant, anbefaler vi, at du bestiller flere gange. Det er nemlig sådan, at hvis der efterlades mere end tre tallerkener med sushi, betales originalprisen på de tallerkener, som står tilbage. Man må heldigvis bestille sushi så mange gange, man har lyst.​

Kvalitetssushi til lav pris

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores råvarer og tilbyder samtidigt billig sushi. Vores priser afhænger af, hvilken dag og i hvilket tidsrum du besøger os. Du kan se vores tilbud og priser herunder:

Aften

Mandag til torsdag – kr. 189,- per person.

Fredag til søndag + helligdage – kr. 219,- per person.

Bestil dit bord til all you can eat sushi nu

Ring til os på telefon: 74 52 55 56, og bestil dit bord allerede nu. Du er også velkommen til at komme ind fra gaden, og så finder vi så vidt muligt et bord til dig og dit selskab.

Har du andre mindre presserende spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om muligheden for at holde dit næste arrangement hos os, så kontakt os på mail: kontakt@mrfishsushi.dk.​

En bid af Japan - i Haderselv

Vores råvarer er friske og vores udvalg af sushi og sticks spænder bredt. I vores restaurant på Sydhavnsvej 1B, 6100 Haderslev finder du både take away og all you can eat, som byder på et bredt sortiment af sushiretter.

​✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på 361 anmeldelser fra Google, Facebook  og Just Eat

Om Mr. Fish sushi

​Hvad enten du ønsker mad ud af huset eller at spise i vores restaurant, kan du trygt stole på at få serveret mad, der lever op til dine forventninger.

banner_gul_99x32

Kontakt os

Mr. Fish sushi ApS

CVR: 40657711

Sydhavnsvej 1B, 6100 Haderslev

Tlf.: 74 52 55 56

E-mail: kontakt@mrfishsushi.dk

Åbningstider​

Mandag - Søndag: 16.00 - 22.00

Ellers efter aftale 

fb-hvid