All You Can Eat

HOS MR. FISH SUSHI I HADERSLEV FINDER DU DET POPULÆRE KONCEPT “ALL YOU CAN EAT”-SUSHI. DET BETYDER, AT DU SOM GÆST I VORES RESTAURANT BETALER ET ENGANGSBELØB OG DEREFTER KAN BESTILLE ALT DEN SUSHI, DU KAN SPISE. DET KAN STILLE SELV DEN VÆRSTE SUSHISULT.

Bestil direkte til bordet

NÅR DU SPISER I VORES RESTAURANT, BESTILLER DU DIN ALL YOU CAN EAT-SUSHI FRA MENUKORTET. DET ER MED ANDRE ORD OP TIL DIG, HVAD OG HVOR MEGET DU HAR LYST TIL AT SPISE – PRISEN ER DEN SAMME. NÅR DU HAR BESTILT VIA DIN IPAD VED BORDET, VIL VORES KØKKEN STRAKS GÅ I GANG MED AT LAVE DIN FRISKE SUSHI, SOM BLIVER SERVERET DIREKTE VED DIT BORD.

PÅ VORES ALL YOU CAN EAT SUSHI MENUKORT FINDER DU MANGE FORSKELLIGE SLAGS RULLER OG RETTER. DU KAN BL.A. BESTILLE:

NIGIRI
INSIDE/OUT-ROLLS
FUTOMAKI
TOPPET-URAMAKI
WASABI

SUSHI AD LIBITUM UDEN MADSPILD

NÅR DU SPISER ALL YOU CAN EAT SUSHI I VORES RESTAURANT, ANBEFALER VI, AT DU BESTILLER FLERE GANGE. DET ER NEMLIG SÅDAN, AT HVIS DER EFTERLADES MERE END 3 STK. SUSHI, BETALES ORIGINALPRISEN PÅ DE STYKKER, SOM STÅR TILBAGE. MAN MÅ HELDIGVIS BESTILLE SUSHI SÅ MANGE GANGE, MAN HAR LYST.

KVALITETSSUSHI TIL LAV PRIS

VI GÅR IKKE PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN AF VORES RÅVARER OG TILBYDER SAMTIDIGT BILLIG SUSHI. VORES PRISER AFHÆNGER AF, HVILKEN DAG OG I HVILKET TIDSRUM DU BESØGER OS. DU KAN SE VORES TILBUD OG PRISER HERUNDER:

AFTEN

Kan fås alle dage fra 16:00 til 22:00. Du har bordet i 2 timer eller efter aftale.

MANDAG - TORSDAG
218,-kr. / pers.
FREDAG - SØNDAG
(HELLIGDAGE)
248,-kr. / pers.
BØRN UNDER 12 ÅR
118,-kr. / pers.
BØRN FRA 0 - 3 ÅR
69,-kr. / pers.

SELSKABER

SUSHI TIL FEST AF ENHVER ART

Uanset om du ønsker frisk kvalitetssushi ud af huset eller har brug for lokaler til dit sushi-selskab, står vi til rådighed med sushi-catering til din fest. Vi tager os af mange forskellige slags sushi-selskaber, både store og små. Vi kan bl.a. stå for catering og lokaler til arrangementer såsom:

Når du booker et arrangement i vores restaurant, står vores personale klar med masser af professionel erfaring og rådgivning til planlægningen af din fest, så du kan få lige det sushi-selskab, du ønsker. Bestiller du sushi-catering ud af huset, står vi også klar til at levere frisklavede sushiretter af høj kvalitet, som dine gæster vil nyde.

PRISER PÅ VORES SUSHI-CATERING MULIGHEDER

Vores priser afhænger af flere ting såsom størrelsen på selskabet, og hvilken type sushi du ønsker. Vi bestræber os på at opfylde dine behov for sushi-catering, samtidig med at vi giver dig en skarp pris.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Ønsker du at bestille catering af sushi ud af huset, reservere vores hyggelige lokaler til et arrangement eller blot høre mere om de muligheder, vi tilbyder? Så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Vi kan kontaktes på telefon: +45 74 52 55 56
eller mail: mr.fish.6100@gmail.com

KONTAKT

ABNINGSTIDER:

Mandag - Søndag: 12.00 - 22.00

ADRESSE:

Sydhavnsvej 1B, 6100 Haderslev