Sushi-catering til dine arrangementer

Kan du ikke få nok sushi, og vil du gerne dele din sushiglæde med andre? Så er det heldigt, at vi hos Mr. Fish Sushi i Haderslev står klar til at hjælpe med sushi-catering. Vi tilbyder professionel catering til dit selskab, hvad end det er i vores egen restaurant eller ud af huset.

Sushi til fest af enhver art

Uanset om du ønsker frisk kvalitetssushi ud af huset eller har brug for lokaler til dit sushi-selskab, står vi til rådighed med sushi-catering til din fest. Vi tager os af mange forskellige slags sushi-selskaber, både store og små. Vi kan bl.a. stå for catering og lokaler til arrangementer såsom:

  • Fødselsdage
  • Konfirmationer​
  • Firmafester
  • Studenterfester​

​Når du booker et arrangement i vores restaurant, står vores personale klar med masser af professionel erfaring og rådgivning til planlægningen af din fest, så du kan få lige det sushi-selskab, du ønsker.

Bestiller du sushi-catering ud af huset, står vi også klar til at levere frisklavede sushiretter af høj kvalitet, som dine gæster vil nyde.

Priser på vores sushi-catering muligheder

Vores priser afhænger af flere ting såsom størrelsen på selskabet, og hvilken type sushi du ønsker. Vi bestræber os på at opfylde dine behov for sushi-catering, samtidig med at vi giver dig en skarp pris.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at bestille catering af sushi ud af huset, reservere vores hyggelige lokaler til et arrangement eller blot høre mere om de muligheder, vi tilbyder? Så kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

Vi kan kontaktes på telefon: 74 52 55 56 eller mail: kontakt@mrfishsushi.dk.​

En bid af Japan - i Haderselv

Vores råvarer er friske og vores udvalg af sushi og sticks spænder bredt. I vores restaurant på Sydhavnsvej 1B, 6100 Haderslev finder du både take away og all you can eat, som byder på et bredt sortiment af sushiretter.

​✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på 361 anmeldelser fra Google, Facebook  og Just Eat

Om Mr. Fish sushi

​Hvad enten du ønsker mad ud af huset eller at spise i vores restaurant, kan du trygt stole på at få serveret mad, der lever op til dine forventninger.

banner_gul_99x32

Kontakt os

Mr. Fish sushi ApS

CVR: 40657711

Sydhavnsvej 1B, 6100 Haderslev

Tlf.: 74 52 55 56

E-mail: kontakt@mrfishsushi.dk

Åbningstider​

Mandag - Søndag: 16.00 - 22.00

Ellers efter aftale 

fb-hvid