Sushi take-away kan nydes, hvor du vil

Hos Mr. Fish Sushi i Haderslev behøver du ikke at bestille bord i vores sushirestaurant for at få lækker frisklavet sushi. Vi tilbyder nemlig sushi take-away alle ugens dage. Det eneste, du skal gøre, er at ringe og bestille vores lækre sushiretter fra menukortet.

Stort udvalg af kvalitetssushi

Menukortet består af et bredt udvalg af sushi, som kan bestilles med hjem. Fra vores sushi take-away menu kan du bl.a. få:

  • Nigiri

  • Futomaki

  • Inside/out-rolls

  • Toppet-uramaki
  • Wasabi
  • Ingefær​

Hos os har du også mulighed for at få en autentisk sushioplevelse med hjem i din egen stue. Uanset om du er til hosomaki, nigiri eller noget tredje, kan du bestille det med hjem fra vores restaurant.​

Hele sushiretter i vores menukort kan nemlig bestilles som sushi-take away og derefter afhentes i restauranten efter aftale.

Hos os får du kvalitetssushi til en billig pris. Vores sushi-tilbud, samt et mere varieret udvalg, kan ses i menukortet.

Bestil din sushi take-away nu

Du kan altid bestille din mad inde i restauranten, men du kan også blot ringe og bestille din sushi. Så står vores kokke klar til at tilberede lige de sushiretter, du har lyst til, så de er klar til afhentning, når du ankommer til restauranten.

Ring og bestil din take away-sushi allerede nu på telefon: 74 52 55 56.

Ved andre henvendelser angående f.eks. menukortet eller bestilling af arrangementer kan vi kontaktes på mail: kontakt@mrfishsushi.dk.​

En bid af Japan - i Haderselv

Vores råvarer er friske og vores udvalg af sushi og sticks spænder bredt. I vores restaurant på Sydhavnsvej 1B, 6100 Haderslev finder du både take away og all you can eat, som byder på et bredt sortiment af sushiretter.

​✩✩✩✩✩

Vurderet 5 ud af 5 stjerner

Baseret på 361 anmeldelser fra Google, Facebook  og Just Eat

Om Mr. Fish sushi

​Hvad enten du ønsker mad ud af huset eller at spise i vores restaurant, kan du trygt stole på at få serveret mad, der lever op til dine forventninger.

banner_gul_99x32

Kontakt os

Mr. Fish sushi ApS

CVR: 40657711

Sydhavnsvej 1B, 6100 Haderslev

Tlf.: 74 52 55 56

E-mail: kontakt@mrfishsushi.dk

Åbningstider​

Mandag - Søndag: 16.00 - 22.00

Ellers efter aftale 

fb-hvid